Contacteer Dakwerken Antwerpen

Dé dakspecialist in Antwerpen op je dak

Dakwerken Antwerpen is het adres voor al je dakwerken in Antwerpen. Onze ervaren dakwerkers zijn vertrouwd met alle soorten werken aan jouw dak. Platte of hellende daken, nieuwe daken of dakherstellingen… Zelfs voor gevelbekleding kan je bij Dakwerken Antwerpen terecht. Wij zijn gespecialiseerd in alle werken aan je dak of aanverwante projecten. Dakwerken Antwerpen koppelt ervaring en service moeiteloos aan kwaliteit. Contacteer ons vandaag nog voor een gratis en vrijblijvende offerte!


Contactgegevens

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer

Altijd bereikbaar

Wij zijn er graag voor onze klanten. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor het beantwoorden van vragen of het aanpakken van problemen aan je dak. Dakwerk is vakwerk, iets voor echte dakwerk-specialisten. Contacteer dus Dakwerken Antwerpen voor alle werken aan je dak. We bezitten een jarenlange ervaring en hebben de nodige expertise in huis voor het uitvoeren van alle herstellingen. Ook voor de vakkundige plaatsing van een nieuw dak. Uiteraard mag je ook contact opnemen voor het plaatsen van gevelbekleding, want ook dát is één van onze specialiteiten.

Transparante communicatie

Wil je werken aan je dak laten uitvoeren in Antwerpen? Dan wil je natuurlijk graag vooraf weten wat dat gaat kosten. Dakwerken Antwerpen zorgt steeds voor een duidelijke, overzichtelijke én volledige offerte. De enige verrassing die je te wachten staat is de perfecte service en afwerkingsgraad van onze vaklui.

Onze dakwerkers hebben niet alleen erg veel ervaring, maar ook een sterke beroepsethiek. Daarom is Dakwerken Antwerpen je partner voor al je dakwerken in Antwerpen en daarbuiten. Vraag meteen jouw persoonlijke offerte aan!

Vrijblijvende offerte op maat

Wil je jouw dak onder handen laten nemen door Dakwerken Antwerpen? Neem dan zeker contact met ons op. We komen graag een kijkje nemen en stellen snel een vrijblijvende én ontzettend scherpe offerte voor u op. Contacteer Dakwerken Antwerpen meteen!

Dakwerken Antwerpen Plan Icoon

Een lokale verankering

Dakwerken Antwerpen is sterk lokaal verankerd in Antwerpen. Vandaar ook onze naam. De vlag dekt de lading volledig. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerken, gelokaliseerd in Antwerpen. Die nabijheid is handig, want we zijn in een mum van tijd ter plekke in geval van schade. Hierdoor hoef je nooit lang te wachten op een herstelling en weet je dat onze service – ook na verkoop – bij jou in de buurt zit.

Kort bij de klant

We staan ook figuurlijk dicht bij onze klanten. Dat betekent dat we niet alleen de uitvoering van je project op ons nemen, maar dat we echt betrokken zijn. We nemen onze taak zeer ernstig en adviseren elke klant zo goed mogelijk op basis van onze jarenlange ervaring. Zo krijg je als klant steeds de beste oplossing op basis van je behoeften en je budget.