Dakgoten Antwerpen

De beste dakgoten? Antwerpen vertrouwt op onze expertise!

DakgootBelgië is een land waar het helaas regelmatig regent. Dakgoten helpen in dat geval het regenwater op een efficiënte manier af te voeren.

Heb je een lek aan één van je dakgoten? Antwerpen is gelukkig de thuisstad van Dakwerken Antwerpen, dé specialist voor alle werken aan en rond je dak. Problemen met dakgoten moeten onmiddellijk en vakkundig worden aangepakt, als je erger wilt vermijden. Wacht daarom niet en neem direct contact op met onze experts voor elk probleem aan je dakgoten. Antwerpen en dakgoten? Dat staat gelijk aan Dakwerken Antwerpen!

Contacteer ons!

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Antwerpen en omstreken

Dakwerken Antwerpen plaatst en herstelt dakgoten in heel Antwerpen en omstreken. In geval van een lek zijn onze dakwerkers snel ter plaatse om het probleem te verhelpen. Zo voorkomen we dat het probleem erger wordt en schade aan je woning berokkent. Waterschade is namelijk een erg vervelend en sluipend probleem waar je moeilijk van af komt. Aarzel dus niet om ons onmiddellijk te contacteren, wij zorgen voor een snelle en efficiënte oplossing van het lek in je dakgoot.

Dé referentie voor dakgoten, Antwerpen

Dakgoten zijn een essentieel onderdeel van je dak. Vandaar dat we bij Dakwerken Antwerpen evenveel belang hechten aan je dakgoten als aan je dak zelf. Dakgoten zijn meer dan functionele afvoeren, ze bepalen mee het uitzicht van je woning. Daarom kan je bij Dakwerken Antwerpen kiezen uit erg veel verschillende materialen en afwerkingen, ook voor je dakgoten. Antwerpen is een mode-stad, wij weten dus dat ‘accessoires’ belangrijk zijn en aandacht verdienen. Dakwerken Antwerpen zorgt ervoor dat je dakgoten letterlijk en figuurlijk naadloos passen bij je dak. Bel ons nu en krijg de scherpste prijs!

Lees ook:

Stel uw vraag!


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer