Dakisolatie Antwerpen

Een grondige dakisolatie? Antwerpen, haar netbeheerders én de overheid belonen je ervoor. Informeer nu bij Dakwerken Antwerpen!

RoofingGoede dakisolatie is essentieel voor de energiewaarde van je woning. Je dak is namelijk één van de belangrijkste bronnen van warmteverlies. Zelfs als je je zolder als dusdanig niet gebruikt, is het aan te raden je woning te voorzien van goede dakisolatie. Antwerpen beloont je hiervoor met een aardige premie, waardoor je een heel pak van je investering terugbetaald krijgt. Dat maakt het extra interessant om te investeren in dakisolatie. Antwerpen of de ruime omgeving? Wij zijn snel ter plaatste om een offerte op maat op te maken. Bel ons nu!

Contacteer ons!

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Antwerpen: groene stad!

De stad investeert mee in een beter milieu onder andere door de premie voor dakisolatie. Antwerpen wil zich hiermee duidelijk profileren als energievriendelijke stad met milieubewuste inwoners. Een beter milieu is niet het enige voordeel dat je krijgt door je dak te voorzien van dakisolatie. Je bespaart achteraf ook flink op je energierekening en geniet van een verbeterd wooncomfort. Dat voel je onmiddellijk!

Jouw specialist in dakisolatie, Antwerpen

Als expert in dakwerken is Dakwerken Antwerpen ook je ideale partner voor de installatie van dakisolatie. Antwerpen is onze uitvalsbasis, we zitten dus bij jou in de buurt. Dat heeft alleen maar voordelen. Zo kunnen we makkelijk vooraf een kijkje komen nemen naar de bestaande situatie en samen bepalen hoe en wanneer de werken het beste kunnen worden uitgevoerd.

Dakisolatie voor alle soorten daken

Wij isoleren elk dak. Zowel platte daken als hellende daken worden door ons voorzien van de juiste dakisolatie. Afhankelijk van het type dak kiezen we dus voor een aangepaste soort isolatie. Onze experts hebben jarenlange ervaring en kiezen dus steeds voor de meest efficiënte en voordelige dakisolatie. Antwerpen stelt uiteraard minimumeisen aan een dakisolatie voor het uitkeren van een premie. Het spreekt voor zich dat Dakwerken Antwerpen daar steeds rekening mee houdt en jou advies op maat verleent. Maak nu jouw afspraak met onze experts!

Lees ook:

Stel uw vraag!


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer