Dakramen Antwerpen

Je woning vernieuwen met de juiste dakramen? Antwerpen vertrouwt op dé professional van ‘t Stad!

DakramenBen je op zoek naar een ervaren installateur van dakramen? Antwerpen biedt een keur aan professionals.

Bij Dakwerken Antwerpen onderscheiden we ons door onze persoonlijke aanpak, ervaring én service op maat. Je vindt bij ons een ruime keuze aan modellen en afwerkingen. Voor elk type dak hebben wij de juiste dakramen. Antwerpen is kleurrijk en veelzijdig, net als onze dakramen.

Contacteer ons!

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Een venster op de wereld

Dakramen brengen licht en lucht op zolder. Ze bieden je als het ware een venster op de wereld. Niets is magischer dan ’s nachts de sterren zien fonkelen door één van onze dakramen. Antwerpen wil je nu eenmaal van op elke plek kunnen bewonderen – ook vanop je zolder. En geef toe, een uitkijkpost net onder je dak, heeft toch echt dat tikkeltje meer. Bovendien is de huidige generatie dakramen erg isolerend en is er een groot assortiment accessoires en verduistering beschikbaar.

Maximale lichtinval

Door de integratie van dakramen in je woning creëer je extra veel lichtinval. Dakramen zorgen ervoor dat je je beschikbare ruimte optimaal kan gaan gebruiken. Woonruimte in steden is kostbaar. Daarom moet je je bestaande ruimte optimaliseren door de installatie van dakramen. Antwerpen is een typische grote stad, dus ook hier is je woonruimte maximaliseren een goede investering.

Professionele installatie van dakramen, Antwerpen

Dakwerken Antwerpen is dé installateur van dakramen voor de regio Antwerpen. Wij hebben jarenlange ervaring en een erg kwalitatief assortiment dakramen. Antwerpen en omstreken zijn voor ons vlot bereikbaar voor een snelle installatie. Zo kan je nóg sneller van je nieuwe dakraam genieten. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte.

Lees ook:

Stel uw vraag!


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer