Daktimmerwerken Antwerpen

Dé expert in daktimmerwerken? Antwerpen heeft ‘m in huis, met Dakwerken Antwerpen!

DaktimmerwerkWerken aan je dak vereisen vaak ook professionele daktimmerwerken. Antwerpen is de thuishaven van Dakwerken Antwerpen.

Kies je voor ons? Dan kies je voor een professional uit je regio. Dat heeft vele voordelen, vooral omdat we steeds een vlotte bediening kunnen garanderen. Bovendien kiezen we voor onze daktimmerwerken voor hoogwaardig hout, dé ideale basis voor een stevig en duurzaam dak. Daktimmerwerken? Antwerpen heeft dé expert in huis. Bel ons nu en krijg een scherpe, gratis offerte!

Contacteer ons!

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Een complete service

Je kan bij Dakwerken Antwerpen terecht voor alle werken op en aan je dak. Van de plaatsing van een volledig nieuw dak, tot dakherstellingen of daktimmerwerken. Antwerpen heeft in elke straat of wijk wel een huis waar onze vakmannen aan de slag zijn geweest. We zijn met andere woorden vertrouwd met de meest verscheidene situaties. Dankzij onze ervaring zijn we erg goed voorbereid en kom je niet voor verrassingen te staan.

Vakmanschap en competitieve prijzen, ook voor daktimmerwerken

Antwerpen heeft verschillende aanbieders voor dakwerken. Dakwerken Antwerpen springt er uit door de persoonlijke en erg professionele aanpak, gecombineerd met aantrekkelijke en overzichtelijke tarieven. Bovendien worden alle werken – ook de kleine herstellingen – tot in de perfectie uitgevoerd. Je bent bij ons dus ook aan het goede adres voor onberispelijke daktimmerwerken.

Antwerpen, ons werkterrein

We kennen ’t Stad op ons duimpje. Onze naam is niet voor niets Dakwerken Antwerpen. Je kan ons contacteren voor alle werk aan of rond je dak. We garanderen je dat je achteraf jarenlang zorgeloos kan genieten van perfect uitgevoerde werken. Dankzij onze regionale verankering zijn we trouwens vlakbij in geval van vragen of problemen, ook dat is onze service! Dé expert in daktimmerwerken? Antwerpen biedt hem op een schoteltje aan. Bel ons nu voor jouw offerte op maat!

Lees ook:

Stel uw vraag!


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer