Dakwerker Antwerpen

Op zoek naar een dakwerker? Antwerpen is de uitvalsbasis van úw specialist.

Dakwerkers AntwerpenOp zoek naar een dakwerker? Antwerpen heeft vanzelfsprekend een ruim aanbod. Zorg er zeker voor dat u de juiste vakman inschakelt. En dat u voor uw dakwerken geholpen wordt door een ervaren dakwerker.

Antwerpen mag dan wel een groot aanbod hebben, als klant vertrouw je je dak het liefste toe aan een specialist in dakwerken. Iemand met ervaring, die vertrouwd is met de nieuwste technieken en een constante kwaliteit levert, een dakwerker van Dakwerken Antwerpen!

Contacteer ons!

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Geschoolde dakspecialisten

Alle werken van Dakwerken Antwerpen worden uitgevoerd door een ervaren dakwerker. Antwerpen kent door haar rijke geschiedenis een grote variëteit aan bouwstijlen en dus ook verschillende types daken. De dakwerkers van Dakwerken Antwerpen hebben hierdoor ervaring met alle denkbare daken én dakwerken. Je kiest met andere woorden voor de zekerheid dat je dak in goede handen is.

Een nieuwe zolderkamer

Wil je van je zolder een volwaardige kamer maken en tegelijk werk maken van een doeltreffende dakisolatie? Doe dan beroep op de diensten van een professionele dakwerker! Antwerpen en haar netbeheerders voorzien bovendien een energiepremie voor wie een bestaande woning van dakisolatie voorziet. De dakwerkers van Dakwerken Antwerpen adviseren je graag over de mogelijkheden en staan garant voor een deskundige aanpak.

Help! Een lek!

Heb je last van een lek in je dak? Dan heb je nood aan een ervaren dakwerker! Antwerpen heeft dankzij Dakwerken Antwerpen echte experts in dakwerken. Wat ook de aard is van de werken die je plant aan je dak, je kan er van op aan dat Dakwerken Antwerpen zorgt voor een duurzaam, kwalitatief resultaat. In geval van een lek zijn we bovendien snel ter plaatse met een dakwerker. Antwerpen is dan wel een grote stad, onze vakman is snel bij jou in de buurt om je dak te herstellen.

Lees ook:

Stel uw vraag!


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer