Dakwerkers Antwerpen

De beste dakwerkers? Antwerpen biedt je Dakwerken Antwerpen – dé professionals!

Dakwerkers AntwerpenPlan je werken aan je dak? Dan ben je vast op zoek naar ervaren dakwerkers. Antwerpen heeft als stad erg veel te bieden – dus ook de vaklui waar je naar op zoek bent.

Dakwerken Antwerpen is toonaangevend in de sector en werkt enkel met de meest professionele dakwerkers. Antwerpen is onze uitvalsbasis, dus je krijgt de beste service van betrouwbare professionals uit jouw buurt! Ontdek onze diensten!

Contacteer ons!

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Specialisten uit eigen regio

Dakwerken Antwerpen is een bedrijf met jarenlange ervaring in het plaatsen van nieuwe daken en het uitvoeren van dakherstellingen. Alle werken worden uitgevoerd door een team van gedreven, klantvriendelijke dakwerkers. Antwerpen is dan misschien beroemd omwille van de dokwerkers, bij Dakwerken Antwerpen draait alles rond onze dakwerkers. Zij pakken alle werken op en rond je dak deskundig aan en leveren elke keer opnieuw een perfect eindresultaat af.

Tevreden klanten: onze beste referentie

Onze dakwerkers zijn veelzijdig én precies. Ze plaatsen en herstellen zowel platte als hellende daken, maar voorzien evengoed moeiteloos jouw gevel van een nieuwe bekleding. Zelfs dakgoten en dakramen worden professioneel gemonteerd door onze dakwerkers. Antwerpen herbergt talloze woningen waar Dakwerken Antwerpen onberispelijke werken heeft uitgevoerd. Ze zijn het mooiste voorbeeld van onze efficiënte aanpak.

Onze missie: jouw tevredenheid

Dakwerken Antwerpen levert vakwerk met slechts één doel voor ogen: de tevredenheid van onze klanten. Onze dakwerkers zorgen ervoor dat je na de uitgevoerde werken jarenlang zorgeloos kan genieten van het resultaat. Dát is waarmee wij het verschil maken: de jarenlange expertise van onze dakwerkers.

Lees ook:

Stel uw vraag!


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer