Diensten Dakwerken Antwerpen

Dakwerken Antwerpen: de meest complete dakspecialist

RoofingBij Dakwerken Antwerpen vind je alle diensten die je nodig hebt voor de plaatsing of renovatie van je dak. Bij Dakwerken Antwerpen ben je zeker dat je dé specialist voor dakwerken in huis haalt, ongeacht welke werken uitgevoerd moeten worden. We hebben ruime ervaring in platte én hellende daken, en nemen lood- en zinkwerken, dakramen, lichtkoepels en gevelbekleding voor onze rekening. Contacteer Dakwerken Antwerpen meteen om jouw dakwerken in handen te nemen!

Contacteer ons

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Voor elk dak de juiste aanpak

Afhankelijk van het type dak, kan je kiezen uit verschillende soorten afwerking. Zo heb je voor hellende daken de keuze uit erg veel materialen en kleuren. Denk maar aan dakpannen of leien. Dakwerken Antwerpen werkt je plat dak vakkundig af met EPDM of roofing. Welke afwerking je ook verkiest, je bent verzekerd van een kwalitatief resultaat dankzij onze ervaren vaklui.

Isoleren tijdens het renoveren of na-isolatie

De normen die door de overheid worden gesteld aan dakisolatie worden steeds veeleisender. Dakwerken Antwerpen zorgt ervoor dat de isolatie van jouw dak aan alle eisen voldoet om in aanmerking te komen voor de bestaande energiepremies. Zo win je twee maal, want je bespaart flink op je energie rekening én krijgt een aanzienlijk deel van je renoveerbudget terugbetaald.

Meer licht met een dakraam

Dakramen

Wil je op een meer intensieve manier van de ruimte onder je dak gebruik maken? Dan is het een goed idee om Dakwerken Antwerpen te contacteren voor de installatie van één of meerdere dakramen. Zo creëer je een zee van licht en kan je op een eenvoudige manier een bestaande ruimte efficiënter gebruiken. Hebt u een plat dak? Dan heeft Dakwerken Antwerpen veel ervaring met het plaatsen van lichtkoepels. Bij ons zit u altijd goed.

Je gevel in een nieuw kleedje

Gevelbekleding

Je gevel is als het ware het visitekaartje van je woning. Investeren in gevelbekleding geeft je huis dan ook een totaal nieuwe look. Bovendien zorgt je er met gevelbekleding voor dat je je woning van buitenaf op een vrij eenvoudige manier bijkomend kan isoleren. Dakwerken Antwerpen adviseert je graag over de vele mogelijkheden en kiest samen met jou voor de beste oplossing voor je woning.

Dakgoten: de finishing touch

Dakgoot

De goede afwatering van je dak is even essentieel als een professionele plaatsing van het dak zelf. Daarom is Dakwerken Antwerpen ook je aanspreekpunt voor de plaatsing van dakgoten. Naast het functionele, hebben dakgoten ook een esthetisch aspect. Daarom biedt Dakwerken Antwerpen je de keuze uit verschillende materialen en afwerkingen.

Kortom, bij Dakwerken Antwerpen geniet je van een erg compleet servicepakket voor al je dakwerken. Onze ervaren vaklui zorgen voor een piekfijne, kwaliteitsvolle afwerking, zowel bij de plaatsing van een nieuw dak als bij dakrenovaties.

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Vraag nu jouw offerte aan bij Dakwerken Antwerpen en ontdek onze scherpe tarieven vandaag nog!

Stel uw vraag


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer