Gevelbekleding Antwerpen

Prachtige gevelbekleding? Antwerpen wordt mooier, dankzij Dakwerken Antwerpen!

GevelbekledingDe gevel van je woning bepaalt voor een groot deel de identiteit ervan. Het is tenslotte het eerste wat elke voorbijganger of bezoeker te zien krijgt.

Wil je je bestaande gevel in een nieuw kleedje steken? Dan kan je kiezen voor gevelbekleding. Antwerpen laat verschillende voorbeelden van allerhande soorten gevelbekledingen zien, van hedendaags en trendy tot rustiek. Afhankelijk van je smaak en je budget kan je alle kanten uit.

Contacteer ons!

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

De juiste gevelbekleding kiezen

Elke soort gevelbekleding heeft een eigen karakter en andere eigenschappen. We adviseren je graag over de voordelen van de verschillende materialen om je te helpen een gefundeerde keuze te maken. Dakwerken Antwerpen heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van gevelbekleding. Antwerpen is onze thuisbasis, dus we komen graag bij je langs om ter plekke – in overleg – de ideale gevelbekleding voor jouw woning te bepalen.

Veelzijdig en duurzaam

Met gevelbekleding ziet jouw woning er in geen tijd weer als nieuw uit. Gevelbekleding is ook de ideale oplossing als je bijvoorbeeld je bestaande woning hebt uitgebreid. Dankzij een bekleding met sidings, leien, hout of metaal werk je in één beweging alle sporen van het verleden weg. Je kan er zelfs voor kiezen om tijdens de werken je gevel ook bijkomend te isoleren. Informeer zeker ook naar de bestaande premies voor een combinatie van isolatie en gevelbekleding. Antwerpen heeft onder andere met het Ecohuis een informatief platform waar je terecht kan voor alle informatie. Uiteraard informeren de dakwerkers van Dakwerken Antwerpen je ook graag over alle mogelijkheden. Bel ons nu voor jou gratis offerte op maat!

Lees ook:

Stel uw vraag!


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer