Hellende Daken Antwerpen

Aanleg van hellende daken? Antwerpen heeft dé professionals in huis!

Hellende DakenDe plaatsing of vernieuwing van een hellend dak is voor vele doe-het-zelvers een bijna onmogelijke klus. Niet in het minst omwille van de moeilijke toegankelijkheid en de ongewone werkomstandigheden. Daarom is het verstandig om je te wenden tot specialisten in hellende daken.

Antwerpen heeft met Dakwerken Antwerpen een autoriteit in dakwerken. Contacteer ons nu voor alle werken aan je bestaande dak of voor de plaatsing van een nieuw hellend dak.

Contacteer ons!

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Dé specialist in hellende daken (Antwerpen)

Het vervangen of herstellen van een bestaand hellend dak is geen sinecure, daarom is het werk voor specialisten. Als klant kan je ervoor opteren om een nieuw dak bovenop je bestaande dak te plaatsen. In het andere geval moet je oude dak eerst volledig of gedeeltelijk worden afgebroken. Daarna kan je vernieuwde dak opnieuw worden opgebouwd. Mogelijk zorg je in één beweging voor dakramen of extra dakisolatie. Zo kan je nóg optimaler gebruik maken van de ruimte onder hellende daken. Antwerpen stimuleert dit door het toekennen van een dakisolatiepremie.

Plaatsen van nieuwe hellende daken

Antwerpen heeft – afhankelijk van het deel van de stad – verschillende bouwvoorschriften die van toepassing zijn. Dakwerken Antwerpen is erg vertrouwd met de regelgeving rond hellende daken. Antwerpen is tenslotte onze thuisstad. Daarnaast hebben wij erg veel ervaring en technische bagage in huis voor een feilloze plaatsing van jouw nieuw hellend dak. Je hellend dak laten plaatsen door de ervaren dakwerkers van Dakwerken Antwerpen is de beste keuze voor een perfect afgewerkt dak.

Vraag nu jouw offerte aan!

Lees ook:

Stel uw vraag!


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer