Nieuw Dak Antwerpen

Nieuw dak? Antwerpen biedt je dé professional: Dakwerken Antwerpen!

Nieuw DakNood aan een nieuw dak? Antwerpen is de thuishaven van Dakwerken Antwerpen, dé dakspecialist van ‘t Stad. Een nieuw dak laten plaatsen is een ingrijpende verbouwing.

Daarom wil je beroep doen op ervaren vaklui. Doorgewinterde dakwerkers die geschoold zijn en expertise hebben in het plaatsen van een nieuw dak. Antwerpen of omgeving? Je hebt maar één adres nodig. Vraag nu jouw offerte aan!

Contacteer ons!

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Ervaring loont

Dakwerkers met veel ervaring weten perfect hoe ze een nieuw dak moeten plaatsen zonder je dagelijkse leven al te veel in de war te sturen. De experts van Dakwerken Antwerpen hebben al talloze huizen voorzien van een nieuw dak. Antwerpen is als het ware een open etalage voor het vakmanschap van onze dakwerkers. We geven je vooraf een duidelijk inzicht in het verloop van de plaatsing van een nieuw dak.

Antwerpen boven?

Antwerpen Boven! Zeker als het gaat over het plaatsen van een nieuw dak. Dakwerken Antwerpen legt de lat hoog wat betreft kwaliteit en afwerkingsgraad. Onze professionele dakwerkers volgen de trends op de voet. Zo heb je steeds een dak dat aan de allerlaatste normen voldoet. Dat is belangrijk, want ook op vlak van de energiewaarde worden steeds strengere eisen gesteld aan een nieuw dak. Antwerpen en Vlaanderen streven ernaar om de ecologische voetafdruk van de bewoners zo klein mogelijk te houden, onder andere door eisen te stellen aan de isolatiewaarde van een nieuw dak. Natuurlijk geniet je van aantrekkelijke isolatiepremies. Vraag nu advies aan onze professionals!

Antwerpen duur?

Antwerpen: een dure stad? Niet als het gaat over het plaatsen vaneen nieuw dak door Dakwerken Antwerpen! Wij leveren hoogstaand vakmanschap tegen erg competitieve prijzen. Voeg daar onze snelle, persoonlijke service bij en je begrijpt dat wij dé referentie zijn voor jouw nieuw dak. Antwerpen kennen we op ons duimpje, je bent dus zeker van een correcte en duidelijke prijsopgave voor jouw werken. Vraag nu jouw offerte aan!

Lees ook:

Stel uw vraag!


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer