Over Dakwerken Antwerpen

Dakwerken Antwerpen, jouw expert in dakwerken

Dakwerken Antwerpen SilhouetteDakwerken Antwerpen is de dakwerkenspecialist van Antwerpen. Onze dakwerkers zijn stuk voor stuk ervaren vaklui. Mensen die dagelijks nieuwe daken plaatsen en bestaande daken renoveren. Plan je werken aan of op je dak? Contacteer dan Dakwerken Antwerpen voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Daken zijn ons vak

Nieuw Dak

Dakwerken zijn ons vak, ongeacht of het gaat over nieuwbouw of renovatie. Je kan bij Dakwerken Antwerpen terecht voor alle werken gerelateerd aan je dak, dus ook voor het plaatsen van dakramen en dakgoten. Wij zetten onze expertise zowel in voor een totaalrenovatie als voor een kleine herstelling. Bij dakwerken Antwerpen zijn de werken aan je dak in goede handen. Onze kennis van de beste materialen garandeert u een piekfijn resultaat.

Een volledige service

Platte Daken

Dakwerken Antwerpen staat voor je klaar, ook als je ons contacteert voor een dringende herstelling. Bovendien geven de ervaren dakwerkers van Dakwerken Antwerpen je ook graag advies. Tenslotte hebben ze net omwille van hun ervaring een geoefend oog voor het opsporen én oplossen van problemen aan je dak.

Dakwerken Antwerpen is ook je ervaren partner voor dakisolatie of gevelbekleding. Wij staan garant voor een professioneel, duurzaam resultaat. Uiteraard hebben wij respect voor de afgesproken timing en je budget.

Duidelijke afspraken

Betrouwbare Service

Wij maken vooraf duidelijke afspraken over de uit te voeren werken. Zo krijg je een helder beeld van de materialen die zullen gebruikt worden en het aantal werkuren dat we schatten nodig te hebben. Onze overzichtelijke offerte bevat alle informatie, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Op de afgesproken dag start Dakwerken Antwerpen met de geplande werken en beëindigt die ook binnen de vooraf bepaalde termijn.

Kwaliteit en vakmanschap

Dakwerkers Antwerpen

Dakwerken Antwerpen legt de lat hoog wat kwaliteit betreft. Elk project wordt tot in de puntjes afgewerkt met de beste materialen volgens je budget. Wij gebruiken steeds de meest geavanceerde technieken en zijn perfect op de hoogte van de recente regelgeving rond premies voor isolatiewerken. Zo ben je als klant niet alleen verzekerd van een prima resultaat, maar ook van alle voordelen die de verschillende energiepremies je bieden.

Je leest alles over onze expertise en aanpak op deze website. Voor alle werken aan jouw dak is er slechts één adres: Dakwerken Antwerpen, dé dakspecialist van Antwerpen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte. Onze ervaren dakwerkers helpen je graag met alle vragen over nieuwe daken of dakrenovaties, of zelfs dakramen of daktimmerwerken. En natuurlijk: altijd met de glimlach. Dát is de service van Dakwerken Antwerpen.

Stel uw vraag


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer