Platte Daken Antwerpen

Platte daken? Antwerpen barst ervan. Dakwerken Antwerpen renoveert én plaatst ze allemaal!

Platte Daken

Platte daken vragen om een gespecialiseerde aanpak. Zeker bij oudere woningen zijn er al wel eens problemen met het doorsijpelen van water bij platte daken. Antwerpen heeft een ruim aanbod aan te renoveren woningen, niet zelden met een achterbouw met plat dak.

Dakwerken Antwerpen heeft erg veel ervaring met het plaatsen én herstellen van platte daken. Antwerpen is ons voornaamste werkgebied, neem dus zeker contact met ons op voor de plaatsing of herstelling van je plat dak in de regio! Vraag jouw offerte aan!

Contacteer ons!

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Professionele plaatsing van platte daken, Antwerpen

Bij de plaatsing van een nieuw plat dak of de herstelling van een bestaande platte daken, gebruikt Dakwerken Antwerpen de meest recente technieken. We zorgen in veel gevallen voor het aanbrengen van dakisolatie, gelijktijdig met de plaatsing of herstelling van platte daken. Antwerpen voorziet een energiepremie voor het plaatsen van dakisolatie in een bestaande woning. Zo recupereer je een deel van je investering én mag je uitkijken naar een lagere energiefactuur.

Een erg complete service

Dakwerken Antwerpen gaat efficiënt en klantgericht te werk. Zo kan je ook op ons beroep doen voor de ontmanteling van bestaande platte daken. Antwerpen voorziet overigens voldoende recyclageparken waar je, indien gewenst, ook zelf je afbraakmateriaal kan heen brengen. Welke formule je ook kiest. Aan het resultaat hoef je niet te twijfelen. Dakwerken Antwerpen levert topkwaliteit!

Afwerking naar keuze

Afhankelijk van je wensen en je budget kan je voor de afwerking en dakbedekking van je plat dak kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo werken we onder andere met EPDM, maar ook roofing is een optie. Wil je inspiratie opdoen? Dan tonen we je graag een aantal afgewerkte projecten van platte daken. Antwerpen huisvest erg veel tevreden klanten van Dakwerken Antwerpen. Vraag nu jouw offerte aan!

Lees ook:

Stel uw vraag!


Wij zijn zeer tevreden met het resultaat van de renovatie van ons dak. Dakwerken Antwerpen zijn vriendelijke gasten, die hun job ter harte nemen en prima werk leveren.

Raf Hermans

Jullie hebben een tof team met enthousiaste, hardwerkende medewerkers. Ik vond het geweldig dat jullie de gemaakte afspraken stipt nakwamen.

Els Verbruggen

Hartelijk dank voor het gerealiseerde project! Het overtreft onze verwachtingen! Perfecte realisatie van papier tot eindresultaat.

Erwin De Backer